Avís Legal

En cumpliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informam que Bar Es Club és una denominació comercial pertanyent a l’empresa Graco Campanet S.L., amb CIF B57945214 i domicili fiscal a Plaça Major, 25 07310 Campanet (Illes Balears).

Dades Registrals

Graco Campanet S.L. figura inscrita en el Registre Mercantil de ILLES BALEARS T 2640 , F 221, S 8, H PM 77829, I/A 1

Limitació de responsabilitat

No podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les nostres pàgines web.

Part del contingut del nostre lloc web ha estat proporcionat per fabricants o proveïdors dels productes que representam. Per tant, amb els límits establerts per la llei, no assumim cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i/o precissió de les dades o informacions que apareixen.

Les nostres pàgines poden contenir enllaços a pàgines de tercers que estan fora del nostre control. Per tant, no podem assumir responsabilitats respecte al contingut que pugui aparèixer a aquests enllaços.

Contingut protegit

Serà necessari contar amb el nostre consentiment previ per a la transmissió, distribució, cessió, reproducció, enmagatzematge o comunicació pública total o parcial dels textos de les nostres pàgines web.

Igualment algunes de les imatges que apareixen al nostre lloc web han estat adquirides per poder fer ús d’elles i estan sotmeses al pagament de drets d’autor. Per tant, no n’és permès la seva còpia ni el seu ús sense consulta prèvia.